Årsstämma

Föreningens stämma kommer ske 17/9. Kallelser finns uppsatta i samtliga portuppgångar. Kallelsen finns också på vår hemsida.

OBS! För att spara papper kommer vi inte lägga kallelser i alla postfack.

Årsredovisning för 2019 lämnades ut till alla medlemmar innan sommaren. Vill du lämna in motioner till stämman ska dessa ha kommit in till styrelsen senast 4/9.

Städdag

På grund av coronaviruset kommer föreningen inte att ha någon städdag i år.

Solpaneler och LED-lampor

En glad augusti-nyhet är att vår solcellsanläggning är nu igång och producerar el! Arbetsgruppen kommer att presentera information och förhoppningsvis lite statistik över första månadens produktion på årsmötet. En del arbete kvarstår innan projektet är helt klart, som att få till ett
avtal så att vi får betalt för den el vi skickar ut på nätet, slutbesiktning av anläggningen av besiktningsman samt att få ett slutgodkännande på vårt bygglov från Solna kommun.

LED-lampor installerades i våra trapphus under sommaren. Installationen kommer fortsätta med entréer och garage under hösten.

Felanmälan av hissar

Medlemmar får endast felanmäla hissarna direkt till ITK (kontaktuppgifter finns i hissarna) om dessa står stilla eller vid andra akuta problem. Övriga mindre akuta problem med hissarna ska anmälas till styrelsen via mail eller det formulär som finns på vår hemsida.

Medlem som larmar till ITK i ärenden som inte är akuta riskerar att själv få betala kostnaden för arbetet.

Hantering av pantsättningar

För snabbast hantering av dina pantsättningar skickar du alla underlag kring pantsättning eller avnotering av pantsättning till vår förvaltare Fastum:

Fastum AB
Att: Brf Signalen 1
Box 904
751 09 Uppsala

Mailadresser

Det skulle vara bra om vi kunde skicka ut information till föreningens medlemmar via mail. Men vi har inte något aktuellt mailregister idag.
Därför vill vi uppmuntra alla att logga in på vår hemsida och kontrollera att den mailadress som finns där är aktuell.

Har du inget konto på hemsidan kan du kontakta styrelsen för att få info om hur man skapar ett.

© 2024 Brf Signalen 1 - Ditt hem i Frösunda, Solna

Logga in med dina användaruppgifter

eller    

Glömt dina uppgifter?

Create Account

Behöver du en kod? Kontakta oss!