Info från styrelsen 2020-10

Höjning av garageavgifter 

Våra garageavgifter har varit oförändrade en lång tid medan marknadspriserna har gått upp markant. För att inte oskäligt gynna de medlemmar som har garageplats har styrelsen beslutat att höja garageavgifterna.  

De nya avgifterna är 500 kr/mån för plats på taket och 800 kr/mån för plats i garaget. Höjning gäller från 2021-02-01.  

Rengöring av värmeväxlare 

Värmeväxlare behöver rengöras med regelbundna intervall för att fortsätta fungera effektivt. Vi kommer rengöra föreningens värmeväxlare den 3:e november.

Detta innebär att varmvattnet kommer vara avstängt under några timmar denna dag. Mer detaljerad info sätts upp på anslagstavlan inom kort.  

Nytt elavtal 

Föreningens elavtal med Skellefteå Kraft löper ut 2020-11-01. Styrelsen har tagit in offerter från fyra elbolag och valt att teckna nytt avtal med Skellefteå Kraft som även denna gång erbjöd det bästa priset. Elpriset på det nya avtalet hamnar marginellt under det pris vi hade tidigare.  

Grannsamverkan – novembermingel 

Grannsamverkan kommer att kalla till traditionsenligt – men covid-säkert – mingel den 19:e november. Mer info kommer.  

Soprummen 

Man kan alltid bli lite bättre på sopsortering! Tänk på att slänga saker i rätt kärl. För att undvika att kärlet för kartong snabbt blir överfullt är det också viktigt att du tar isär/plattar till de förpackningar du slänger där.  

© 2024 Brf Signalen 1 - Ditt hem i Frösunda, Solna

Logga in med dina användaruppgifter

eller    

Glömt dina uppgifter?

Create Account

Behöver du en kod? Kontakta oss!