Info från styrelsen 2020-12

Snabbare bredband

Styrelsen har slutit ett nytt avtal med bredbandsleverantören Ownit som gäller för samtliga medlemmar. Det nya avtalet har oförändrat pris mot tidigare men hastigheten på vårt bredband kommer att öka från 100 Mbit/s till 250 Mbit/s. Du som lägenhetsinnehavare behöver inte göra något i din lägenhet. Styrelsen går ut med separat information när uppdateringen är klar.  

Bidrag för installation av solceller

Länsstyrelsen har beviljat vår ansökan om bidrag för solcellsinstallation. Detta innebär att föreningen kommer att få ca 200 000-250 000 kr.  

Följ din elförbrukning 

Hur mycket el gör jag av med per dag och månad? Har jag använt mer el 2020 än 2019? Hur mycket förbrukar jag jämfört med andra lägenheter i föreningen?  

Det är frågor du numera enkelt kan få svar på. Företaget Infometric som ansvarar för att läsa av våra elmätare har en app för just detta. För att få tillgång till din information behöver du ansöka om att få en inloggning, det gör du enkelt via länken nedan.

Sopkärl och skatbon 

Samtliga sopkärl har rengjorts av en leverantör som specialiserar sig på detta och är nu rena och fina igen.  

Över senaste tiden har vi fått många skatbon i träden mot Anders Lundströms gata. Skatorna har stört många och skräpar ner. Bona är nu borttagna.  

Enkät om elbilspool 

Styrelsen kommer inom kort att skicka ut en enkät via mail för att utforska intresset kring en ev. elbilspool.  

Julen är snart här  

..med tända ljus och gemytlig stämning. Brandskyddsansvarig Rikard hälsar att det också betyder att det är extra viktigt att kolla batteriet i dina brandvarnare. Tänk även på att inte gå ifrån tända ljus.  

Ihop med julfirandet brukar våra kärl för kartong bli lite extra fulla. Tänk på att vara lite noggrannare än du brukar vara med att vika ihop kartonger du slänger över julhelgen.  

God Jul!! önskar vi i styrelsen


© 2024 Brf Signalen 1 - Ditt hem i Frösunda, Solna

Logga in med dina användaruppgifter

eller    

Glömt dina uppgifter?

Create Account

Behöver du en kod? Kontakta oss!