Info från styrelsen 2021-02

Borttagning av sandlådor 

I föreningen finns två sandlådor mellan ALG9-11 och ALG11-13. Dessa används i princip inte alls. Styrelsen överväger därför att ta bort dem under året. Om du har synpunkter på detta hör av dig till oss i styrelsen via kontaktformuläret.

Dörrstängning under vinterhalvåret 

Även om snön ser ut att vara på väg bort just nu är det mycket grus ute. Även lite grus som ligger precis i dörröppningen kan göra att dörren inte stänger ordentligt.  

Det finns borstar vid alla dörrar så om du märker att dörren inte stänger – borsta gärna bort löst grus i dörröppningen så slipper vi dörrar som står öppna och kostnaden för utryckningar från fastighetsskötaren.  

Dörren till nedervåningen på garaget är också känslig för snö och skräp som lätt byggs upp. Det finns en ishacka bredvid dörren som gör att man kan ta bort is som byggs upp vid infarten.  

Max 8 personer i föreningslokalen 

På grund av nya riktlinjer för covid-19 vill styrelsen informera om att det inte är tillåtet att vara mer än 8 personer i föreningslokalen.  Mer info hittar du här.

Ny portkod från 1 april 

Från 1 april kommer ny portkod att gälla. Du får information om den nya portkoden direkt i din brevlåda.    

Dörrstängare ALG11 

Dörrstängaren i ALG11 var utsliten och ny har monterats. Den är initialt lite trög, fastighetsskötaren meddelar att detta beräknas gå över efter första veckorna.   

Hur många läser infobladet? 

Efter vår (inte helt vetenskapliga) undersökning av hur många som läser infobladet som sätts upp i trapphuset förra månaden kan vi rapportera att ca 20 personer per hus läser infobladet, eller totalt strax under 75 personer. Föreningen har totalt 90 lägenheter. En reflektion är att det förmodligen betyder att alla lägenheter inte nås av denna info. Resultat per hus:  

ALG9: 18 stALG11: 20 st
ALG13: 19 stALG15: 17 st
(Hur många läste infobladet för 2021-01 som anslogs i föreningens trapphus)

© 2024 Brf Signalen 1 - Ditt hem i Frösunda, Solna

Logga in med dina användaruppgifter

eller    

Glömt dina uppgifter?

Create Account

Behöver du en kod? Kontakta oss!