Info från styrelsen 2021-04

Datum för årsstämma + datum för motioner 

Stämman kommer hållas 17 juni

Det kommer inte bli en fysisk stämma, utan den kommer genomföras digitalt, vilket också var det som en stark majoritet av vad ni medlemmar ville. Styrelsen återkommer med info om hur den digitala stämman ska genomföras.  

Motioner ska enligt stadgarna vara inlämnade i tillräcklig tid för att de skall kunna tas med i kallelsen till stämman. I år betyder detta att motioner måste ha inkommit till styrelsen senast 10 maj för att kunna tas upp på stämman.  

Städdag flyttas fram 

Pga den rådande pandemin kommer föreningens städdag att flyttas till hösten då (förhoppningsvis!) alla ska 
vara vaccinerade.  

Höjd avgift för hämtning av hushållssopor 

Solna kommun har utan att avisera om det i förväg beslutat att höja kostnaden för hämtning av hushållssopor. För oss kommer det innebära en höjning av den årliga kostnaden från ca 60 tkr till ca 110 tkr.  

Styrelsen har skrivit till Solna kommun och protesterat över hanteringen.  

Solel  

Solcellerna på våra tak producerar nu bra. Vid soliga dagar producerar vi mer än 400 kWh vilket är ca 40% av vårt elbehov per dag och vi är under såna dagar i princip självförsörjande på el mellan kl 10-15.  

Tänk gärna på att köra disk-/tvättmaskin mellan kl 10-15 soliga dagar eftersom du då kan göra det för billig egenproducerad el istället för el som vi får köpa av vår el-leverantör Skellefteå Kraft.  

Gå med i föreningens Facebook-grupp 

BRF Signalen har sedan en tid tillbaka en Facebook-grupp. Det är en stängd grupp där vi bara släpper in föreningsmedlemmar. Ett drygt 30-tal medlemmar är med i dag. Du kan ställa frågor till andra och bidra till lite grannsamverkan. Och det är inte hög trafik i gruppen så du kan gå med utan att riskera att din nyhetsström blir uppfylld.. 

© 2024 Brf Signalen 1 - Ditt hem i Frösunda, Solna

Logga in med dina användaruppgifter

eller    

Glömt dina uppgifter?

Create Account

Behöver du en kod? Kontakta oss!