Info från styrelsen 2021-08

Välkomna våra nya medlemmar!  

Styrelsen välkomnar följande nya medlemmar som flyttat in i föreningen.  

  • Louise Ronquist, Alg 9 
  • Maria Törngren, Alg 11 
  • Chenye Wu och Zhetong Mo, Alg 15 
  • Erik Fornander och Majken Solvin, Alg 15

Info från årsstämman 

Vi höll digital årsstämma via Microsoft Teams den 17/6. På stämman var 28 lägenheter representerade. Ordförande var Maria Persson. Stämman avlöpte utan dramatik och styrelsens förslag till resultatdisposition fastställdes. Styrelsen beviljades också ansvarsfrihet för det gångna året.  

Valberedningens förslag på ny styrelse var att samtliga ledamöter skulle omväljas. Stämman hade inga andra förslag utan fastställde valberedningens förslag, så styrelsen kommer bestå av samma personer ett år till.  

Vi hade också en diskussion om behovet att hitta en ny kassör under kommande år. Efter stämman fick vi en presentation av Jonas Persson om hur mycket el vi producerat via vår solpanelsanläggning.  

Tack till alla medlemmar som deltog och extra tack till Maria som ställde upp som ordförande och till Jonas för sin presentation!  

Ingen städdag 

Då det är osäkert vad som händer med smittspridning under hösten då skolor startar osv väljer vi att inte ha någon städdag. Låt oss hoppas att vi kan ha den nästa år som vanligt!  

Boning av golv + målning av entrédörrar 

Vi kommer att utföra rengöring och boning av golv i entréer och trapphus under september. Inför detta behöver golven vara åtkomliga. Mer info och exakt datum anslås i våra portar när det börjar bli dags.  

Vi kommer också att ta in offert på att slipa och lacka om trät på våra entrédörrar som börjar bli slitna och som behöver lite ny lack för att se snygga ut och hålla bra.  

Skörda kryddor 

Kryddodlingen i den före detta sandlådan mellan ALG9-11 har tagit sig fantastiskt fint. Den är förstås till för alla – så glöm inte att gå ner och skörda lite färska kryddor till din middag!!  

© 2024 Brf Signalen 1 - Ditt hem i Frösunda, Solna

Logga in med dina användaruppgifter

eller    

Glömt dina uppgifter?

Create Account

Behöver du en kod? Kontakta oss!