Info från styrelsen 2022-04

Välkomna nya medlemmar!  

Två lägenheter har bytt ägare och föreningen önskar de nya medlemmarna välkomna. Se mer på anslaget i våra trapphus.  

Städdag 18/5 

Vi kommer genomföra vår städdag (som inte blivit av på ett tag på covid) 18/5. Ihop med städdagen serveras lite lättare mat o dryck. För att veta hur många som kommer sätter vi upp anmälningslappar upp i portarna inom kort.  

Föreningsstämman 5/5 

Glöm inte bort att komma på föreningsstämman 5/5. Det går bra att komma även om du inte anmält dig (men du kan inte räkna med att få mat då).  

Garagesopning 

Kommer genomföras under maj månad. Anslag sätts upp inför det. Tänk på att det är viktigt att du flyttar bilen denna dag då städningen inte går att genomföra om bilar står kvar.  

Trångt i cykelrummen 

Det är ont om plats i våra cykelrum. Det finns också extra rum för cykelförvaring i ALG11 och ALG15. Om du inte använder din cykel regelbundet ställ gärna in din cykel i ett av dessa “sällancykelrum” 

Cykelrensning på gång 

Vi kommer genomföra en rensning av “herrelösa cyklar”. Det kommer gå till så att vi markerar alla cyklar. Du som äger en cykel tar bort markeringen. Efter en viss tid kommer cyklar som inte har någon ägare att flyttas till sällancykelrummen. Efter ytterligare en tid kommer de att borttransporteras. Anslag med mer detaljer sätts upp ihop med att vi inleder cykelrensningen.  

Gå med i vår Facebook-grupp

Vi har en sluten facebookgrupp som bara är till för boende i föreningen. Syftet med denna är att informera och bidra till grannsamverkan. Gå gärna med!

© 2024 Brf Signalen 1 - Ditt hem i Frösunda, Solna

Logga in med dina användaruppgifter

eller    

Glömt dina uppgifter?

Create Account

Behöver du en kod? Kontakta oss!