Info från styrelsen 2023-04

Välkomna nya medlemmar!

Inga nya medlemmar har flyttat in sedan förra infobladet.

Årsstämman

Kallelsen är nu utdelad till stämman som sker 11/5. Då vi brukar bjuda på lite förtäring så kommer styrelsen också att sätta upp anmälningslistor i trapphusen för att vi ska veta hur många vi ska beställa till. Anmälningslistorna kommer upp 1-2 veckor innan stämman.

Motioner till årsstämman

Styrelsen påminner om att det är bra att läsa igen inkomna motioner innan föreningens årsstämma. Inkomna motioner samt styrelsens utlåtande kring dem finns på vår hemsida eller på anslagstavlan i vårt trapphus.

https://signalen1.se/motioner-2023

Balkongliv

Våren är här och vi börjar återigen kunna flytta ut på våra balkonger/altaner och njuta av solen. Några balkong-relaterade saker att tänka på är:

  • enligt våra trivselregler är enbart elgrillar tillåtna på balkongerna.
  • visa hänsyn till grannar som bor under dig. Tyngdlagen gäller – så det som tar sig utanför kanten på din balkong riskerar med stor sannolikhet att hamna hos en granne under. Tänk speciellt på att vara försiktig när du vattnar blommor så att ingen får sig en oönskad dusch.
  • det är inte tillåtet att hänga blomlådor på utsidan av balkongräckena.

Gå med i vår Facebook-grupp

Vi har en sluten facebookgrupp som bara är till för boende i föreningen. Syftet med denna är att informera och bidra till grannsamverkan. Gå gärna med!

© 2024 Brf Signalen 1 - Ditt hem i Frösunda, Solna

Logga in med dina användaruppgifter

eller    

Glömt dina uppgifter?

Create Account

Behöver du en kod? Kontakta oss!