Info från styrelsen 2023-08

Välkomna nya medlemmar!

Föreningen välkomnar de medlemmar som flyttat in under sommaren, för mer info se anslaget i trapphusen.

Nya portkoder

ALG9 fick ny portkod innan sommaren. Nu är det dags att byta portkod även i hus 11-13-15. Innan bytet får du info och nya portkoden på en lapp i din brevlåda.

Laddstolpar i garaget

Laddstolpar är nu installerade på samtliga platser i vårt garage. Om du är intresserad av att ladda din bil hittar du mer info på sidan Garage om hur du kommer igång med att använda din laddstolpe.

Tvättmaskin ALG11

Efter sju sorger och åtta bedrövelser så är nu stora tvättmaskinen i tvättstugan ALG11 reparerad och fungerar igen. Så nu är det fritt fram att tvätta kuddar och täcken igen!!

Tack till alla som hjälpt till..

..att vattna våra blommor i sommar. Kul att se att så många ställde upp! Att hjälpas åt med sånt hjälper vår förening att hålla fint men gör ju dessutom också att vi kan hålla nere föreningens kostnader.

Nya blommor vid entréerna

“Trädgårdsgruppen” har planterat nya blommor utanför våra entréer. Stanna gärna till och titta på hur fint det blivit nästa gång du kommer hem!

Gå med i vår Facebook-grupp

Vi har en sluten facebookgrupp som bara är till för boende i föreningen. Syftet med denna är att informera och bidra till grannsamverkan. Gå gärna med!

© 2024 Brf Signalen 1 - Ditt hem i Frösunda, Solna

Logga in med dina användaruppgifter

eller    

Glömt dina uppgifter?

Create Account

Behöver du en kod? Kontakta oss!