Info från styrelsen 2023-12

Solna Kommun höjer avgifterna för vatten och avlopp (VA-taxan) rejält, med upp till 50% från 1/1 2024. I VA-taxan ingår leverans av dricksvatten, bortledning och rening av spillvatten från avlopp i hushåll och att dagvatten från fastigheter och gator tas omhand. Priset utgår från hur mycket vatten vi förbrukar. Detta betyder att det nu blir mer värt att hushålla med vattnet, till exempel genom att inte låta kallvattnet rinna eller spola på toan i onödan.   

Det kommer inte så mycket post i postfacket längre, men tänk ändå på att tömma facket. Blir det fullt riskerar du att inte få din post utdelad. Ett fullt postfack sänder också signaler om att du inte är hemma, vilket kan öka inbrottsrisken.  

Trappstädning kommer från december att ske på tisdag och fredag (tidigare var det mån+tors) 

Ihop med julen brukar kartongsoporna bli fulla. Tänk på att platta ihop kartonger så mycket det går innan du slänger dem. Stora kartonger och kartonger som inte får plats bör köras bort till kommunens återvinningscentral (närmsta är på Valkyriavägen i Rissne-trakten). 

Tack alla som kom och bidrog till att göra årets glöggmingel till en trevlig tillställning. Kul att träffas och prata en stund. Ett extra tack till Yvonne och Ewa som fixade!  

Det står snöskyfflar vid alla portar. Våra entreprenörer kommer inte alltid direkt vid snöfall, så om det behövs gör gärna en insats att hålla fint framför entréport och soprum. Tillsammans kan vi hjälpas åt att hålla kostnaderna för snöröjning nere! 

Styrelsen önskar alla medlemmar en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!  

Gå med i vår Facebook-grupp

Vi har en sluten facebookgrupp som bara är till för boende i föreningen. Syftet med denna är att informera och bidra till grannsamverkan. Gå gärna med!

© 2024 Brf Signalen 1 - Ditt hem i Frösunda, Solna

Logga in med dina användaruppgifter

eller    

Glömt dina uppgifter?

Create Account

Behöver du en kod? Kontakta oss!