Varmt välkommen till oss i Brf Signalen 1. Nedan följer lite information som kan vara bra att tänka på vid inflyttning.

Hemförsäkring

Bostadsrättsföreningen Signalen 1 har sedan den 1 mars 2018 inget kollektivt bostadsrättstillägg. Det betyder att du som medlem behöver köpa till bostadsrättstillägg till din hemförsäkring.

Bredband

Föreningen har ett avtal med Ownit Broadband AB (250 Mb/s) och tjänsten ingår i månadsavgiften. I alla lägenheter finns ett nätverksuttag installerat vilket tillhandahåller denna tjänst. För att få tillgång till tjänsten måste du ha ett avtal med Ownit Broadband AB. Du kan ringa Ownit (08-525 073 00) och upprätta avtalet över telefon eller göra det på deras hemsida. Läs mer på Ownits support.

Du kan också välja att själv uppgradera ditt bredband till 1000 Mb/s. Kostnaden för en sådan uppgradering betalar du själv.

Digital kabel-TV

Föreningen har ett gruppavtal med Tele2 för digital-tv och till varje lägenhet ingår kanalpaketet Medium 8 Favoriter. Du kan logga in på dina personliga sidor hos Tele2 för att se vilka kanaler som är tillgängliga och byta dina valbara kanaler. Digital-tv ingår i månadsavgiften.

Kontakta Tele2:s kundtjänst på tel. 90222 om du har frågor om ditt tv-abonnemang.

Elavläsning

Fastum som ansvarar för fakturering av månadsavgifterna i föreningen, räknar ut med hjälp av ditt inflyttningsdatum till lägenheten hur stor din elavgift för den första månaden kommer att bli. Därför behöver du inte göra någon egen elavläsning för att kvitta med den utflyttande medlemmen.

© 2024 Brf Signalen 1 - Ditt hem i Frösunda, Solna

Logga in med dina användaruppgifter

eller    

Glömt dina uppgifter?

Create Account

Behöver du en kod? Kontakta oss!