Info från styrelsen 2024-06

Kort info från föreningsstämman

Föreningsstämman 28/5 var även i år relativt välbesökt, totalt 42 personer deltog. Vad hände på stämman? Jo, styrelsen föredrog årsredovisningen. Stämman beslutade att fastställa det förslag på disposition av resultat som styrelsen hade föreslagit. Vidare beslutade stämman att ge styrelsen ansvarsfrihet för 2023.  

Valberedningen presenterade förslag på ny styrelsen. Mikael Lindström valdes in som ny ledamot och Joel Trankvill lämnar styrelsen. Välkommen Mikael, och tack Joel för det jobb du gjort under året!  

Därefter presenterades styrelsens förslag till ny gränsdragningslista. Stämman beslutade enhälligt att godkänna detta förslag.  

Stämman avslutades med en kort frågestund. Kul att se att många är intresserade av hur det går för vår förening och kommer på stämman. Så ett extra tack till alla ni som kom! Och ni som inte kunde komma i år är välkomna nästa år! 

Ny gränsdragningslista 

Då stämman beslutade om att godkänna styrelsens förslag på ny gränsdragningslista så gäller denna från och med 2024-05-28. Den nya gränsdragningslistan är publicerad på föreningens hemsida under menyn: Min bostad -> Gränsdragningslista.  

Save-the-date: städdag i augusti 

Årets städdag blir efter sommaren. Skriv in torsdag 29/8 kl 18.00 i kalendern.  Vi kommer i vanlig ordning dels att städa lite, dels mingla lite över lättare förtäring och något att dricka. Mer info kommer efter sommaren.  

Månadsfakturor nu från Nabo 

Alla ska nu ha fått en första faktura från vår nya förvaltare Nabo. Denna innehåller en hel del information. Påminner framförallt om att om du vill undvika fakturaavgift på framtida fakturor så måste du ändra betalsätt till autogiro eller e-faktura. Instruktioner om hur du gör detta finns bifogat till den faktura du fått.  Eller använd länken för att direkt komma till rätt sida:

Nabo Avisering – Dina inställningar

Vattning under sommaren 

Vår trädgårdsfirma vattnar en gång i veckan. Om det blir torrt och varmt under sommaren räcker inte detta för att hålla våra land fina. Vi skulle kunna be trädgårdsfirman komma hit oftare, men det driver kostnad.  

Så vi tänker istället göra en repris på vad vi gjorde förra sommaren och be er medlemmar som är hemma hjälpa till att vattna. Det kommer inom kort en lista i entrén där du kan skriva upp dig för att vattna någon vecka när du är hemma.  

© 2024 Brf Signalen 1 - Ditt hem i Frösunda, Solna

Logga in med dina användaruppgifter

eller    

Glömt dina uppgifter?

Create Account

Behöver du en kod? Kontakta oss!