Info från styrelsen 2024-09

Välkommen nya medlemmar 

Styrelsen välkomnar nya medlemmarna i ALG13. Vill du veta mer titta på anslaget i trapphuset

Cykelrensning 

Som ni kanske sett genomför vi en rensning för att få bort kvarlämnade och “ägarlösa” cyklar i våra cykelrum. Om du har cyklar i cykelrum eller sällancykelrum, glöm inte att ta bort det röda snöret.   

TV-avtal och bredbandsavtal omförhandlade 

Vårt TV avtal har löpt i 60-månadersperioder. Nuvarande avtal går ut 2024-12-31 och är uppsagt. Resultatet av en ny upphandling av TV resulterade i att vi kommer ha kvar samma TV-utbud som idag men föreningens kostnad sänks från 190 kr/lgh och månad till 100 kr/lgh och månad. På ett år motsvarar detta en besparing med över 90 000 kr för föreningen. Det nya avtalet löper 2 år i taget.  

Även bredbandsavtalet är omförhandlat. Det resulterade i att hastigheten i vårt bredband kommer höjas från 250/250 Mbit/s till 1 000/1 000 Mbit/s. Kostnaden kommer dock att sänkas från 104 kr/lgh och månad till 75 kr/lgh.  

Så för att sammanfatta: oförändrat TV-utbud till kraftigt sänkt kostnad och snabbare, billigare bredband. Ganska bra tycker vi i styrelsen.  

Smörja dörrar och fönster 

Många lägenheter har dörrar och fönster som går trögt att stänga. Har du problem med detta är första steg att smörja gångjärn och låsmekanism. Har du fortfarande problem efter detta kan du kontakta styrelsen via kontaktformuläret som finns på vår hemsida:  https://signalen1.se/kontakta-oss/ 

Ordning i våra förråd 

I vissa av våra förråd finns saker som står ute i gångarna. Styrelsen påminner om att detta inte är tillåtet. Om du har saker i gångarna var vänlig ta hand om dessa. Saker som står kvar efter 2024-10-31 kommer forslas bort.  

© 2024 Brf Signalen 1 - Ditt hem i Frösunda, Solna

Logga in med dina användaruppgifter

eller    

Glömt dina uppgifter?

Create Account

Behöver du en kod? Kontakta oss!